vrijdag 11 maart 2016

Zussendeken 3

We haken dapper voort met zijn drieën. De dekens groeien gestaag. Het was Astrid's beurt om een steek te kiezen. Zij heeft ook de haakbijbel, net als Paula, en heeft daaruit een mooie steek gekozen. We pinnen de steken op ons pinterestbord en gaan dan aan de slag.
Voor deze steek koos ik grijs en roze uit mijn bak met bolletjes katoen. Ik vind dat al heel lang een mooie combinatie. En het is een reuze leuke steek om te doen.
Paula koos deze combinatie. Hij springt eruit tussen die zwart-witte randen. Mooiiii
Dezelfde kleurcombinatie geeft bij Astrid een heel ander effect! Dat maakt het zo leuk om ieder aan de eigen deken te haken en de kleuren te kiezen uit de voorraad.
Het is ook zo leuk om te spelen met de groeiende dekens. Nu kan je er nog een mooi rolletje van maken. Als hij groter wordt gaat dat niet meer.
En dan Astrid's deken nog even in beeld. Wat een heerlijkheid aan kleuren!
Als je lang naar deze steek kijkt bij Paula's deken ontstaan er cirkels en zigzagjes. Het is werkelijk genieten om hier mee bezig te zijn!


Ondertussen zijn we al een stukje verder. Iedere dag hebben we contact via de Whatsapp om onze ervaringen uit te wisselen en foto's te sturen. Samen kom je tot zulke mooie resultaten en het is natuurlijk super gezellig om even bij te 'beppen' met z'n drietjes.


We wensen jullie veel handwerkplezier voor komend weekend! Wij zien elkaar komende zondag, niet om te handwerken maar er zullen vast een paar steken besproken worden!1 opmerking:

  1. Ze worden leuk en vooral bijzonder omdat alleen jullie 3 als zussen zo'n deken hebben.
    Grappig dat bij Astrid de vorm van de steek er heel anders uitziet doordat ze de herhaling heeft laten verspringen en daarmee een zigzag creëert, terwijl het in de andere dekens ruiten zijn; allebei hartstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.