vrijdag 9 december 2016

Alles tegelijk

Het is verschrikkelijk gesteld met me. En het lijkt wel erger te worden de laatste tijd. Ik wil zoveel maken, ik heb zo veel ideeën en natuurlijk te weinig tijd voor al mijn plannen.
Het gevolg: het hoekje van onze bank is voortdurend bezet met handwerkjes. Ik heb hier al eens eerder over geblogd.


Dit is de toestand van afgelopen week. Dus daar moet wat aan gebeuren! ! Eerst eens wat afmaken voor ik weer hals-over-kop aan het volgende begin.


Het was echt niet veel werk meer. Alleen de bies langs de panden en de boord. Maar het kostte me een paar weken! ! ! Terwijl het hele vest in ruim een week gebreid was.


Het uiteindelijke resultaat is gelukkig goed. Het voorpand had ik even een stukje dicht genaaid om te kijken naar het effect. Er moest een rits in komen. Het idee van een korte rits komt van m'n man. Hoe leuk is dat???


De mouwen en het achterpand zijn van Step 6. Ik vind het breien met verloopgaren toch zo leuk! Het gaat heel snel omdat er steeds de volgende kleur uit de bol komt.


En weer hangt er een lekker vest in m'n kast. En me nu maar eens richten op de rest van de stapel op de bank. Er borrelt ondertussen van alles in m'n handwerkhoofd maar ik zal me beheersen! !

Misschien herkennen jullie dit verhaal en kom je er ook toe om je werkstukken af te maken.

Voor komend weekend allemaal weer fijne handwerktijd gewenst.


5 opmerkingen:

 1. Je heerlijke rommelhoekje zou zo een kopie kunnen zijn van de mijne! Alleen heb ik ook zo'n heerlijk hoekje op de eettafel (oké, iets meer dan alleen een 'hoekje'), ligt het bureau op de zolder bezaaid met allerlei W.I.P.S's die ik toch echt al 2 weken geleden af had willen hebben, heb ik allerlei wilde plannen voor kerst in mijn hoofd die om voorrang schreeuwen.....en, en, en. Het lijkt hierdoor wel ofik koud watervrees heb want momenteel komt er niets uit m'n handen. Misschien alles eerst opruimen en dan 1 ding laten liggen...maar welke aaaarrrggghhhh!!
  Gr Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat is een leuk vest geworden, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden! En ook leuk: zo'n meedenkende man.
  :-)
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik herken dat helemaal. Gelukkig heb ik een grote kamer op zolder waar al mijn werk ligt. O nee, ik vergeet dat beneden een mand met haakwerk staat en er ligt een quilt die ik aan het doorquilten ben. Afijn, ook hier heel veel "op de pen" en veel wat af moet en nog veel in gedachten om mee te starten. Ik vind het heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.