vrijdag 13 november 2015

Eén WIP minder

Vorige week lieten we jullie onze WIP's zien. Paula heeft er nu eentje minder.
Het babydekentje is klaar. 
Omdat het een dekentje voor een klein jongetje is, is de rand simpel gehouden, alleen maar toeren vasten, geen schulpjes of andere tierelantijntjes.
Gehaakt in C2C patroon. Op YouTube wat filmpjes opgezocht om te kijken hoe je die mooie diagonale lijnen haakt. En het blijkt héél simpel.
En het haakt ook nog eens lekker snel. Soms heb je zo'n avond waarop je niet zoveel puf meer hebt om na te denken, ken je dat? Voor zulke avonden is dit een heerlijk patroon, want nadenken hoef je na een paar toeren niet meer.
Deze keer gehaakt met Soft van Zeeman. Eerst wilde Paula het hele dekentje in hetzelfde streeppatroon haken, maar uiteindelijk werd dat te saai, dus variatie aangebracht in het aantal toeren van één kleur en de opvolging van de kleuren.
Esther heeft haar vest klaar, dus ook zij heeft één WIP minder. Ze heeft het patroon beschreven en Paula is nu aan het proefbreien (al gaat ze niet erg snel ☺☺). Als het patroon klaar is en klopt, zullen we het delen op ons blog. Op de foto's zullen we jullie minder lang laten wachten☺.

Een fijn weekend alvast.

1 opmerking:

  1. Mooi dekentje! Die steek wil ik ook nog eens proberen.
    Ik ben beniewd naar het vest. Fijn weekend dames!

    BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.