vrijdag 14 augustus 2015

Tassen-tijd

We zijn nog steeds lekker bezig met onze restjes. Soms koop je in de winkel een bolletje in een mooie kleur, maar blijkt het thuis toch niet te passen bij het project waar je mee bezig bent. Zo had Paula een bolletje mintgroen overgehouden. Met wat roze erbij kwam het toch nog van pas. En als je eenmaal markttasjes gaat haken, kun je bijna niet meer stoppen. Dus kwam er ook nog een blauwe bij. Ook restjes katoen.
Esther heeft ook nog allerlei bolletjes katoen in haar stash. Een ook zij is helemaal in de tassen-mood. Het middelste tasje is gebreid, het idee komt uit het tassenboek van de Action.
Behalve garen heeft ze ook (soms al heel oude) lapjes in voorraad. Het tweede en derde tasje wil ze nog voorzien van een voering. Maar nog even moed verzamelen, want de naaimachine moet eerst even uit het stof gehaald worden :-)

Fijn weekend alvast en veel haakplezier. Wij gaan weer lekker verder met onze stash.


3 opmerkingen:

  1. Leuke tasjes allemaal, ik heb er ook een paar overal rondslingeren voor de boodschappen. Altijd makkelijk om ze in de auto, tas of boodschappentas te hebben wanneer ik ruimte te kort kom of anders gezegd, teveel boodschappen heb gekocht ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.