Webshop

Wij vinden het heerlijk om te handwerken en maken met veel liefde allerlei projecten. Zoveel dat we het niet allemaal zelf kunnen bewaren. Het is zo jammer om dat allemaal in dozen te laten liggen. Daarom bieden wij een deel van onze handwerken te koop aan. Hieronder vind je allerlei handwerken van ons beiden. Per artikel staat het e-mailadres erbij (Esther óf Paula) waar je naar kunt mailen met je vragen. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Als het niet door de brievenbus past, kost verzending € 6,95, voor artikelen die wel door de brievenbus passen is de prijs uiteraard lager.

Granny deken

Maat: 115 x 195 cm
Gehaakt van mooie kwaliteit acryl, multicolor

Info: paula@dirkjespreeuw.nl

Meer foto's: Klik hier

Prijs: € 69,95(laptop)tas

Mooie katoenen tas in postzak-kleuren. Gehaakt met goede kwaliteit katoen. Met donkerblauwe katoenen binnenvoering met ritsvakje. Stevig hengsel.
Maat 33 x 33 x 9 cm. Er past precies een laptop in, maar natuurlijk is de tas ook voor vele andere doelen te gebruiken.

Info: paula@dirkjespreeuw.nl

Prijs: € 44,95


Puntsjaal
Mooie wollen sjaal in driehoekvorm. Op breedste punt 100 cm breed, totale lengte 160 cm. Met pompoen aan de punt. Gebreid in verloopgaren regenboogkleur afgewisseld met blauwtinten. 100% wol.

Info: paula@dirkjespreeuw.nl

Prijs: € 34,95
Deken

Mooie grannydeken gehaakt van dun acrylgaren in wit met heldere kleuren.

Maat: 93 x 150 cm

Meer foto's: Klik hier

Info: paula@dirkjespreeuw.nl

Prijs: € 49,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.