donderdag 12 januari 2017

For sale

Allebei haken en breien we al heel wat jaren. In die jaren hebben we ontzettend veel verschillende projecten gemaakt. Het is ontzettend verleidelijk om steeds weer iets nieuws te maken. En dat willen we ook lekker blijven doen. Inmiddels hebben we alle mensen om ons heen die het leuk vinden, al voorzien van onze maaksels. En er liggen er nog heel veel in de kast. Daarom hebben we een besluit genomen:

We openen een webshop ☺

Boven aan deze pagina zie je nu een tabblad 'webshop' staan. Er staan nu een handvol artikelen in. De komende tijd gaan we het nog veel verder uitbreiden. Dus zoek je een leuk cadeautje? Of ken je iemand die graag handgemaakte spullen koopt? Neem gerust een kijkje in onze kleine shop. De prijzen worden vooral bepaald door de kosten van het materiaal. We willen alleen mooie en kwalitatief goede spullen verkopen waar de kopers blij van worden.


En ondertussen gaan we gewoon lekker door met handwerken! En met bloggen natuurlijk. Heel veel handwerkplezier allemaal!
4 opmerkingen:

 1. Leuk idee van jou. Waar moet je anders blijven met al deze prachtige creaties. Veel succes met de verkoop!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee, een webshop, veel succes met de verkoop :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee! Heel veel succes met de verkoop
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee, en jullie hebben al wat leuke spulletjes. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.