vrijdag 29 januari 2016

Fotoshoot op zussendag

Eens in de zoveel weken houden we een zussendag. Esther woont op Texel, ik niet meer. Maar ik vind het heerlijk om er terug te komen. Zoals altijd als we elkaar opzoeken, ging ik met een kofferbak vol handwerkjes naar Den Burg. Mijn dekens overgeladen in Esthers kofferbak, waarin de hare ook al lagen. Samen naar Ceres gereden, een prachtig plekje op Texel.
Met deze dekens heeft ons samen handwerken een vlucht genomen. Ze blijven onze favoriete dekens. Op deze foto zie je ze mooi over het hekje hangen. Het is jammer dat we geen videofilmpje hebben gemaakt. Het was windkracht 6 en voordat zulke lappen haakwerk dan netjes op een hekje willen blijven hangen. . . . . . .
Zelfs onze capuchons waaiden alle kanten op ☺.
Mooi uitzicht hè.
Hier aan de Waddenzeekant is het prachtig.
Na Ceres zijn we naar de Hoge Berg gereden, nog een favoriet plekje van ons.

En dan nog even de hele santekraam uitgestald. . . . . Vooraan de dekens van Esther, op het achterste bankje de mijne. 
Als we hadden kunnen uitrekenen hoeveel uurtjes haakwerk daar bij elkaar lagen, hadden we een prijsvraag uitgeschreven. Maar we konden het zelf niet tellen ☺☺

En vandaag? Hebben we alweer zussendag, nu niet op Texel, maar bij mij thuis. Heerlijk bomen over nieuwe plannetjes. Daar gaan we jullie binnenkort vast meer over vertellen.


7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig zo'n zussendag. Knap dat jullie de dekens met de harde wind nog zo goed op de foto's hebben kunnen krijgen! Wat een mooie verzameling dekens bij elkaar, daar zitten inderdaad héél veel uurtjes handwerkplezier in.
  Veel plezier vandaag op jullie volgende zussendag.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig zo'n zussendag. Knap dat jullie de dekens met de harde wind nog zo goed op de foto's hebben kunnen krijgen! Wat een mooie verzameling dekens bij elkaar, daar zitten inderdaad héél veel uurtjes handwerkplezier in.
  Veel plezier vandaag op jullie volgende zussendag.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien de dekens r allemaal prachtig uit. De wind is natuurlijk lastig als je de dekens mooi wilt showen. De kleuren komen prachtig uit. Wat een weerk hebben jullie aan al die dekens gehad. En wat een plezier zo smen op jullie zussendagen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, al die mooie dekens tussen die prachtige natuur! Ik schat dat er in al die dekens wel meer dan 1000 uren handwerken zit; pfff, heel veel in ieder geval!
  Veel plezier ook vandaag weer samen, jullie komen vast op leuke ideeen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig die dekens,
  Wat een lol voor die foto's,
  maar leuk gelukt het hoeft niet altijd helemaal strak te zijn...
  ben benieuwd naar jullie plannen!
  en het is heerlijk op texel ja...
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Hoge Berg is mijn mooiste plek op Texel. Binnenkort maar weer eens de boot naar het mooie eiland nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe gezellig zo'n zussendag! En die dekens, zo leuk om die allemaal op 1 foto te zien. Daar zitten best wel wat uurtjes werk in. Geniet van deze dagen en ben erg benieuwd naar jullie plannen.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.