vrijdag 17 juli 2015

Nog meer Blues

Al eerder blogden we over de blauwe maaksels van Paula. Het is zó leuk om haakwerkjes te verzinnen bij dit mooie blauw-witte servies, daarmee kan ze voorlopig nog wel aan de slag.
Er waren al een paar onderzetters. Maar die lagen zo rond te slingeren. . . . daar moest maar een mandje bij.
Maar zes in het mandje. . . . dat bleek te weinig, het mandje leek zo leeg. Dus nog maar 4 erbij gehaakt.
Het dienblad was ook nogal kaal, zo wit. Een geruit dekservetje erop, dat ziet er al beter uit.
Maarja, je bent haakster of je bent het niet :-) dus daar moest een gehaakt randje aan.
En dan is Paula ook nog eens een rasechte theeleut. Het liefst telkens een ander smaakje thee. Dus het volgende project was een theemandje.
Gehaakt met de tapistry techniek.
De volgende mok die aan de verzameling toegevoegd moet worden, is de blauwe met de witte hartjes, dat snap je zeker wel.
Kijk eens, gezellig toch, zo alles bij elkaar? Nu zijn er nog een heleboel blauwe bolletjes en geruite lapjes over. Maar eens gaan nadenken wat daarvan gemaakt kan worden. Dit is dus niet het laatste blauwe blogje.

Afgelopen woensdag zijn we samen gezellig naar de Weversmarkt in Hoorn gegaan. Wat een inspiratie hebben we daar opgedaan. En zo leuk; je medeblogsters eens 'in levende lijve' zien. Eerst kwamen we Marloes tegen en vervolgens zagen we Angélique in een kraam staan. Heerlijk staan kletsen.

En nu denk je natuurlijk dat we bepakt en bezakt thuis gekomen zijn. Mis. . . . . We hebben bijna niets gekocht. Waarom niet? Omdat we allebei nog een HELE GROTE voorraad hebben.

Paula begon al eens aan een stash challenge. Op Souvenir de ma Vie kun je daar meer over lezen. Maar het materialen kopen sloop er toch weer in. Tja, verslaafd hè. Gevolg. . . . . nog meer voorraad en een onoverzichtelijke rommel in het Freubelparadijsje. Dus de oude challenge wordt afgestoft en Paula gaat de uitdaging opnieuw aan. In een volgend berichtje meer daarover. Nu maar snel de haaknaalden weer ter hand en haken maar. Fijn weekend allemaal.
4 opmerkingen:

 1. Leuke blauwe spulletjes zijn er gemaakt en dat theemandje, super gewoon. Op naar het volgende blauwe blogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat staat echt heeeel gezellig! Mooi gemaakt! Dat drinkt gelijk nóg veel lekkerder thee ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, al dat blauw, en die combinatie met het servies.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haakwerkjes zijn heel mooi groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.