vrijdag 13 maart 2015

Zoek de verschillen

Samen haakten we het afgelopen najaar onze eigen(wijze) CAL deken. Om de beurt een rand verzinnen en dan maar kijken wat het wordt. Genoten hebben we van het proces. En de resultaten?
De deken van Esther
En deze is van Paula

Wij zijn er zelf hartstikke blij mee. Nog wat details:
We bepaalden ieder voor onszelf hoeveel keer we een randje herhaalden. Zo ontstonden er twee verschillende dekens die ieder ons eigen karakter weergeven.
En nog een paar foto's:

Heerlijk werk, haken met al die kleuren. Rand voor rand zie je de deken groeien.  


We hadden er zo'n lol in dat we niet meer konden stoppen met haken en een maand eerder klaar waren met de deken dan we gepland hadden. 


En vielen we daarna in een gat? Nee, natuurlijk niet. Er zijn altijd zóveel haakplannen, dus de volgende projecten waren al snel in de maak. 

Van Paula hebben jullie misschien al andere handwerkfoto's gezien op Souvenir de ma Vie. (Wat leuk dat een aantal trouwe volgers van dat blog ook Dirkje Spreeuw gaan volgen. Welkom dames!) Esthers maaksels zijn nog niet eerder geshowd op Internet. In het volgende berichtje zullen we wat foto's laten zien van de gehaakte rokjes die Esther ontwerpt.

Hopelijk tot de volgende keer.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige dekens, allebei! Knap werk, dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige dekens, dames! Wat voor garen hebben jullie gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De dekens zijn super groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dekens zijn super groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hé Paula, ik miste je al een tijdje maar nu heb ik je weer gevonden! Wat leuk dat jullie zo heerlijk samen aan de haak zijn geslagen. Met plezier zal ik jullie stappen in haakland volgen. Groetjes van Titia

  BeantwoordenVerwijderen

Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving het volgende:
Wanneer je een reactie achterlaat op ons blog, verklaar je je akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Wij delen je gegevens nooit met derden, maar je reactie wordt wel zichtbaar getoond.